Heerlijk relaxed weekend!

Zaterdag zijn we na de koffie samen naar centrum gegaan, helaas was het net zulk lekker en warm weer, want dat schoof enen dag op. Ik moest medicatie ophalen, Johannes had een afspraak voor oogmeting en ik wilde even de nieuwe Hema in. We hebben lekker broodje gegeten bij Monica & Winston. Johannes broodje Surinaamse hete kip en ik Surinaams gehakt. Daarna weer naar huis en daar hebben we toen de film/docu gekeken
De Wilde Stad schetst een beeld van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief, dat van de onopgemerkte inwoners: de vele wilde dieren en planten. Echt een leuke film en aanrader.

Zondag was het wel erg lekker en zonnig weer en is Johannes op de fiets en ik in rolstoel gaan toeren en uiteraard Pokemons jagen. Het was heerlijk in de zon en buiten. We hebben zon 10 km rond gereden. Thuis gekomen uiteraard koffie en toen de vijver opgeruimd, pomp schoongemaakt, vers water erbij. Ook het aquarium water ververst en planten gesnoeid en nu is alles weer mooi en netjes. Ondertussen draaide de was. In de avond keken we wat series en dan op tijd naar bed. Een zonnige dag buiten maakt een mens moe, gezond moe.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie