Heerlijk weekend

We hebben geen feestje gehouden voor ons trouwen, we waren lekker met zijn tweetjes thuis.
Zaterdag is buuf Olga lekker op mijn gewonnen kaarten naar Marker Wadden geweest en kwam daarna  verslag doen met mooie foto’s en we kregen een mooi boeket bloemen van haar. Bedankt voor de mooie bloemen n we zijn erg blij dat je zo fijne dag hebt gehad.
Wij hebben thuis gerommeld de bakken van de Gerbils leeggehaald en schoongemaakt. Dat was hele klus maar nu weer heerlijk fris en schoon. De mannen kunnen weer graven.
(klik op foto voor de originele grootte)

Zondag lekker uitgeslapen en vandaag de kooi van de degoes verschoond, heerlijk die Dalton broers, je zet er twee in een doos met rad de een eet en de ander rent lekker door terwijl nummer 3 en 4 in de bak blijven.  Deurtjes (glas) eruit en ze blijven toch netjes in de bak, echt tam en niet van plan er zo maar uit te springen maakt schoonmaken erg makkelijk.
Samen zitten kletsen en spelletje gedaan  op iPad, ik speel HayDay en Johannes en ik spelen beide Tropical Escape van FarmVille.
in de avond hebben we samen heerlijk feestelijk gegeten, door tapas te bestellen het was beetje veel maar super lekker ……….lekker met tv aan en kletsen over van alles en nu op naar de 15 jaar!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie