Kaartjes voor opening Marker Wadden gewonnen en sodastreamer!

Ik heb twee kaartjes gewonnen voor de opening van de marker Wadden op zaterdag 8 september 2018. Weet niet hoe dat gaat met rolstoel het pad is deelt toegankelijk uiteraard niet alles bv strand, maar of de boot er heen lukt  dat weet ik dus niet en de  veerdienst moet nog komen dus afwachten. Daarom heb ik de buuf de kaartjes gegeven, zij staat altijd klaar en wilde er erg graag heen.  Ik kijk uit naar haar verslagje en wens haar veel plezier morgen.

 

Zondag zijn wij 12 jaar getrouwd en Johannes vroeg wat wil je daarmee…nou euh ik hoef geen bloemen of  chocolade nou ja meeste mensen kennen dat wel, maar goed wij besloten dus een Sodastreamer te kopen, dus nu maken we zelf  frisdrank zonder suiker van kraanwater. Vandaag kwam het binnen en smaakt lekker en is makkelijk, we zijn er beide blij mee. Ook gewoon alleen water met bubbels is lekker.
Tonic siroop is heerlijk maar daar zit wel suiker in, de andere die wij kozen zijn suikervrij. We hopen er vele liters mee te gaan maken.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie