Dagje natuurpark Lelystad

Vandaag eerst lekker wakker worden en toen Johannes op de fiets en ik in mijn rolstoel op weg naar Natuurpark Lelystad. Het is heerlijk weer voor een tochtje en er si van alles te doen in natuurpark Lelystad. Dit weekend is Uitgast er, leuke stands met muziek blues, jazz en noem maar op erg gezellig en lekker druk.  We maken rondje om het grote water, Pokemon jagen en genieten van de zon en muziek.
Na ons rondje gaan we op bezoek bij de picknick ban D66 Lelystad, leuk bij kletsen met Johanna, Jeroen en vooral Peter die nu  een van onze wethouders is. Het was erg gezellig en toen weer naar huis. Bijna thuis ligt de hele familie gans half op de weg, ze zijn met erg veel zo lief! We bestellen  eten en kijken nog wat tv en dan moe en zeer voldaan lekker naar bed!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie