Welkom in september

Welkom in september, de maand waarin de herfst begint, maar vandaag heerlijk zomer buiten!

Wij zijn lekker bezig geweest, ik heb een loep led lamp gekocht zodat ik beter licht heb en een loep om het te zien als ik diamond painting doe. 
Dat is erg klein en ik heb wat moeite ermee =, dus eens kijken of het zo beter werkt.

De conifeer in de voortuin is doodgegaan, denk de hitte maar geen idee hij is nu weg in ieder geval, Johannes heeft hem weggehaald.

Johannes heeft ook een emmer vol druiven geplukt, die ik schoon gemaakt heb en tot sap gemaakt. Dat zit nu in een limonade tap en is lekker fris en niet te zoet.  Er zijn nog heel veel meer druiven dus van de week nog een lading doen en een deel is voor  de vogels uiteraard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie