Lianno terug naar de groep.

Vandaag stonden we weer rond half 10 op, eerst koffie en nog een lekker kerstbroodje. Vandaag weer ‘normale” dag.De container werd geleegd, de post kwam, maar gelukkig was Johannes wel vrij.
Het gewonnen FIFA18 pakket van bol.com komt en wow echt gaaf! In het pakket zit een Denon HEOS 5 HS2 – Draadloze speaker – Zwart twv 449 euro. het spel FIFA18 voor de PS4 en alle 8 films van Harry Potter.

Jolanda & Jan  en Rick krijgen van mij alle HP films, want die heb ik namelijk al. Het spel heb ik opgeruimd tot ik de PS4 aanschaf……en die box wow zo mooi en gaaf.
We hebben besloten de kerstboom vandaag al af te breken, nu we met zijn alen zijn, Johannes zou anders nog een week vrij zijn in januari maar werk roept dus 2 januari begint hij alweer en uit ervaring weten we dat het ook meteen druk zal zijn. Dus vandaag al opgeruimd, maar de lampjes voor het raam nog niet hoor, die blijven tot de lente of zo weer hangen, fleuren de donkere dagen op.
Daarna  hebben we met Lianno wat Yahtzee gespeeld en hij won 3 keer, Johannes 2 keer en ik 1 keer.  Lianno heeft toen zijn spullen gepakt en kamer opgeruimd en ik bestelde eten.
Heerlijk samen gegeten, lekker zitten kletsen en toen was het ook weer tijd om terug te gaan. Fijn in het donker, best wat wind en regen en terug naar de groep en daarna wij weer naar huis.
Nu even na genieten met wat koffie en dan zo lekker slapen, morgen weer een dag. Het waren super gezellige dagen!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie