Gewonnen bij kersthuis @Bol.com

Vandaag kwam Sjoerd en dan zien we hem volgende keer na kerst nog een keer en dan weer in 2018. Het jaar is nu echt aan het weg vliegen…….
Ik doe mijn dagelijkse dingen spelletje, prijsvragen, dieren. De AH komt  dus boodschappen opruimen.
Nog maar drie dagen tot kerst!

Vandaag won ik weer een geweldige prijs, dit keer bij kersthuis Bol.com, je moest een kerstkaart sturen en dat deed ik en nu heb ik een FIFA2018 pakket gewonnen. Wat ik nou precies won weet ik zodra het er is, waarschijnlijk morgen maar in ieder geval een mooie speaker en de game FIFA2018 dus helemaal blij. De uitslag werd bekend gemaakt door filmpje de eerste trekking was direct die van ons…..ik heb ook het filmpje (kijk filmpje is direct in begin)  en eronder e foto van onze kaart! Super blij met de prijs en nu wachten tot die komt!

Goed verder niet veel te melden, gewoon een dag met wat was draaien, opruimen en klaar maken voor de feestdagen.
We zijn even naar de winkel geweest en het was niet eens zo koud buiten, wel erg mistig.
Johannes heeft nu een weekje vrij, heerlijk.  Nu gaan we weer douchen en slapen, morgen weer een dag.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie