Kaartjes gewonnen voor The Christmas Show!

Vandaag stond ik later op,  had weer meer slaap nodig. Het bevalt me prima een verwarmd bed, op hoogste stand 15 minuten voorverwarmen end an slapen op stand 2 heerlijk halverwege de nacht als ik toch wakker wordt doe ik hem uit. Ik moet altijd een keer draaien end an gaat die uit en slaap ik heerlijk verder zonder rillingen. zo blij met mijn deken.
Ik doe de dieren, speel spelletje en uiteraard prijsvragen en dan vooral de adventskalenders…en an heel wat hard werken ben ik weer helemaal bij vandaag met alles in het forum, super blij en trots o mezelf.
De mail brengt een mooi prijs twee kaartjes voor The Christmas show in Ziggo Dome Amsterdam op zaterdag 23 december, ik heb de ouders van mijn internet vriendin Saskia hier blij mee gemaakt zij hebben zware weken gehad en hebben nu beetje kerstgevoel en ik wens hun heel veel plezier.

Vandaag maakten Johannes en ik het tweede menu uit de allerhande box en die was super lekker!

Johannes heeft nog telefonische vergaderingen vanavond en ik ga vroeg douchen en naar bed.

Het is nu nog maar 5 dagen tot kerst…………..

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie