Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19dec/170

Weer een dag om

Vandaag Sjoerd en uiteraard ook zijn vrouw verrast met het jaarlijkse kerstpakket en dat werd goed ontvangen ze zijn weer erg enthousiast en het was ook erg mooi pakket. Logisch ze staan altijd klaar voor ons ook naast de betaalde uren en zijn eigenlijk gewoon onze huisvrienden. Ze heir de verkoopfoto van het pakket.

Verder gewoon voor Johannes weer een drukke dag op zijn werk. Zelf doe ik weer spelletje, prijsvragen en de dieren.
Er komt een monteur voor de inductie kookplaat, maar nu gaat het wel goed dus  helaas......voor hem kwam hij nu voor niets, maar gelukkig snapte hij het probleem en gaan we afwachten hoe het nu verder gaat.
Het avond eten was een maaltijd uit de allerhande box en die was erg lekker...

Verder geen nieuws en nog maar 6 dagen tot kerst!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.