Gezellig een openhaard, maar de stank is voor de omgeving……..

Vannacht weer goed geslapen, stom dat ik het zo lang uitstelde een elektrische deken, maar goed nu geniet ik ervan.
De dag zelf tja grijs en vochtig buiten, best wel fris. Heb alles helemaal dicht ook de ventilatie want pfff wat stinken die openhaarden ion de wijk. zodra de voordeur open gaat stinkt heel de woonkamer bah. De gang en de wc stinken zo wie zo al in de avond, ik vind het echt niet fijn, vies en dan ook nog dat dit heel slecht is voor de longen slechter dan roken of in ieder geval net zo erg.
Nou ja het is toegestaan weinig of geen regels en dus  moeten we het er mee doen, maar ik ben wel voorstander van regels want leuk is anders.

De AH heeft de  allerhande box bezorgd, netjes en ben benieuwd morgen eten we het eerste gerecht vandaag had ik nog een witlofsalade gemaakt.  en ander bedrijf bezorgde het kerstpakket dat Sjoerd morgen van ons krijgt, dat doen we elk jaar, erg leuk en  tenslotte zijn we zijn werkgever voor 4 uur en dat verdient een kerstpakket.

Verder doe ik gewoon mijn ding, prijsvragen, spelletje. In de avond volg ik het debat in de gemeenteraad over het vliegveld en dan ben ik echt moe en moet ik nu dus echt gaan slapen.

Nog 7 dagen voor kerst………

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie