Heerlijk verwarmd bed

Vandaag lekker wat langer blijven liggen en wat is dat lekker een warm bedje in gaan. Ik heb hem bij erin gaan eerst gewoon uitgedan, maar koelde snel af dus toen op lage staand aangelaten en heerlijk geslapen zonder wakker te worden van de koude rillingen. TOP hopelijk straks weer een nacht als deze. Goed ben voor nu dus erg blij mee de deken.
Vandaag kwam Rene de laatste flappentak dame ophalen en een heleboel eitjes die we ngo hadden en nu zal die daar oud worden, grote groene bak  dus dat komt wel goed en met een aantal maanden zal hij er vanzelf meer krijgen.
Daarna hebben Johannes en ik de bak schoongemaakt en ook de oude bak van gerbils naar de berging gebracht, wat een ruimte nu bij de tuindeur staat nu Scully de hamster. Meteen lekker opgeruimd samen en met de stoomreiniger de vloer gedaan en nu  heeft Johannes ook de kleden gedaan, lekker schoon en fris.
Verder spelletje, prijsvragen en haken  uiteraard, ook samen tv serie gekeken.
Dan is de dag weer om de laatste week naar kerst gaat beginnen, wordt erg druk voor Johannes, daarna lekker vrij tot het nieuwe jaar en aftellen naar kerst en dan is Lianno dus weer gezellig hier, we hebben er zin in.  Nu eerst slapen en dan morgen nieuwe dag

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie