Ik heb het echt altijd zo koud…….

De dagen gaan snel en we zijn hard op weg naar kerst.

Vandaag weer de dagelijkse dingen dieren, spelletje en vooral prijsvragen.  Ik heb weer een leuke prijs gewonnen bij een adventskalender. al die moeite met invullen niet voor niets  denk ik dan.

Uiteraard wat aan huis gedaan en lekker zitten haken.  Ik ben erg moe en heb het almaar koud en dat is niet fijn, ik draag een hemd. een dunnere coltrui en dikke trui  en vest, heb de kachel; op 22 en nog zit ik te bibberen, erg vermoeiend.
Hopelijk gaat het vannacht beter want ook dan draag ik een dunne trui en slap ik onder dekbed en slaapzak en nog……nou als dat zo blijft koop ik morgen een  elektrische deken.

ik maak wat eten een eenpansgerecht zelf bedacht en erg smakelijk zo blijkt, ik weet soms ook niet meer wat ik te eten moet maken, daarom heb ik nu voor het eerst een allerhande box besteld, dus volgende week hoef ik drie keer niet na te denken.  Het zijn drie maaltijden voor 2 personen en zeg nou zelf dat ziet er prima uit lijkt me.

 

Goed in de avond eindelijk de final van Gordon gaat trouwen en tja hij is open en eerlijk en trouwt niet, Beetje domper maar het was leuk om Gordon eens van een andere kant te zien, over het algemeen vind ik hem met Gerard vaak onbeschoft, irritant  en dat was ook in Gordon gaat trouwen als die twee samen komen pfff kunnen beter elk hun eigen weg gaan. helaas voor Rogier want dat leek me echt wel een goede man. Nou ja het was weer eens leuke tv en nu is het klaar en tijd om te gaan douchen (goed warm worden) en dan hopelijk slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie