Dinsdag dagje in wit Lelystad

Vandaag geen Sjoerd, vanwege de sneeuw blijft hij toch maar thuis. Erg slim hij wilde eerst komen lopen, maar dan nog is het lastig met al die sneeuw, dus vandaag geen Sjoerd en ik rommel zelf wel wat in huis.
Inge, Gerben en de kids zijn eindelijk bij (opa) Piet de vader van Inge dus in Peru. Gelukkig en Johannes en ik wensen jullie hele fijne tijd daar samen en tot volgend jaar!
Ik doe de dieren een aantal slaapt nu dus dat is simpel, de gerbils Peppie & Kokkie vermaken zich geweldig in hun nieuwe bak.  Er is een flappentak dood, nu is er nog een en een heleboel eitjes, deze gaan zaterdag naar Rene.
Verder speel ik spelletje, doe prijsvragen en de dag gaat snel om. Johannes heeft het zoals altijd eind jaar erg druk….maar blij dat hij altijd thuis kan werken al houdt dat in dat ik wel stil moet zijn als hij moet bellen en geloof me hij belt extreem veel LOL.

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie