Sneeuw heel veel sneeuw!

Vandaag stond ik rond half 10 op, alles nog mooi wit. Ik vind het mooi, maar ook lastig.  Er komt vandaag nog veel meer bij…lang geleden dat er zon laag lag. Klik op de foto voor grotere weergave.

Sjoerd kwam onverwacht langs en bracht me een mandje met hyacinten, witte en ze ruiken heerlijk. Erg lief van hun. Ik melde meteen dat hij morgen maar even moet zien of het lukt om te komen, maar ik zie het buiten alleen lastiger worden.
Ik hoor de berichten en denk dan tjonge……….vroeger hadden we meer sneeuw hoe ging dat toen?

Ik kreeg vandaag mijn eerste prijs van de adventskalenders, helemaal blij, is altijd erg leuk als je de eerste prijs krijgt, elke dag doe je mee en dan ja hoor win je en dect telefoon. super.

Johannes heeft het druk met werk, veel bellen en ik rommel rustig door op  internet, spelletje doen, prijsvragen en gewoon wat ik altijd doe. We eten rijst met kip en dan in de avond rommel ik weer lekker door. Johannes heeft een late avond en belt dus gezellig door. Nou hoe dan ook blij dat hij altijd thuis werkt, heb je geen sneeuw drama. Nu is het alweer laat dus hoogste tijd om te gaan douchen en dan hopen dat morgen de sneeuw weer  langzaam smelt!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie