Sneeuw!

Vandaag staan we lekker laat op, heerlijk uitslapen en als we wakker worden is de wereld nog niet wit.
Vandaag rustig dagje we maken de oude bak van de Gerbils schoon, later zullen we hem helemaal opruimen, maar voor nu is het zo goed.
In de middag komt de sneeuw en eerst natte en dan blijft het liggen en er valt zon 5 cm of meer, morgen middag krijgen we meer sneeuw en weer code oranje.
Gelukkig hoeft Johannes niet weg om te werken en de kinderen genieten van de sneeuw buiten dus prima.
Wij kijken de rest van seizoen 2 Stranger Things en  dat was weer een gaaf seizoen, nu een nieuwe serie  uitgezocht dus wij vermaken ons wel.
Na het eten kijken we nog wat tv en ondertussen haak ik uiteraard rustig verder en dan is het ook weer tijd om te gaan slapen….

Inge, Gerben, Fenna en Feline zouden vandaag om 12.35 uur vliegen naar lima, Peru maar door de sneeuw werd de boel alter en later en uiteindelijk geannuleerd.
Ze werden omgeboekt en vliegen dan om 20.55 uur naar  Buenos Aires, Argentinië daar vandaan door met een uur overstap naar Lima.  De vlucht gaat wel maar veelt e laat 22.35 uur maar ok hopelijk gaat nu alles voorspoedig en kunnen de kleintjes beetje slapen in de lange vlucht. Goede reis ergens morgen tussen de middag gaan jullie landen en hopelijk direct door naar Lima.

Ik wens alle mensen die moeten werken vannacht om voor ons de wegen veilig te houden en goede werknacht en bedankt voor jullie inzet!

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie