Kerstsfeer

Vandaag eerst lekker wat uitgeslapen. Toen kwam Sjoerd even op de koffie, gezellig. Het huis is in kerstsfeer, de boom staat, alle lampjes hangen en hier en daar versieringen. Het is erg gezellig weer en altijd een hele berg werk, maar als je klaar bent heerlijk.|
Verder spelletje gedaan, dieren verzorgd, helaas is er weer een tak overleden nu is er nog eentje. We hebben ook eindelijk seizoen 2  Stranger Things gestart op Netflix, spannend.
Morgen wordt er veel sneeuw verwacht, we gaan het zien……..code oranje en gelukkig hoeven wij niet de deur uit, volgende week krijgen we winterbanden onder de auto, dit jaar dus laat vorige jaren elke keer eigenlijk onnodig gedaan maar goed beter een keer te vaak dan een kleer te weinig.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie