Mooie muis gewonnen

Vandaag op tijd op, Sjoerd is er en dus gezellig aan de koffie, schoon huisje. samen staan kijken naar de gerbils elk keer is de bak anders en ze hebben best wel plezier en graven en verbouwen de boel continue erg leuk en schattig om naar te kijken.
Verder veel prijsvragen gedaan en ik kreeg bericht dat ik een super gave muis gewonnen heb….twv 55 euro, zoveel geef ik zelden uit voor muis lol, maar ben er super blij mee en kijk erna uit, volgende week komt die binnen.Vandaag ook gerommeld in huis, spelletje gedaan en jawel de wc aanpassing is klaar, ik heb een werkende lift met bidet en kan nu op beide wc’s naar de wc, ik ben er super blij mee. Het heeft even geduurd, maar dan heb je wel wat moois en handigs, zonder onderhoud en kortom ik zit weer goed voor de komende jaren.
Ook vandaag de eerste sneeuw, eerst nat en later half droog en werd het ook nog even wat wit……nou ja ergste neerslag is voorspelt voor zondag en maandag, het hoort erbij en we zullen zien. Ik vind sneeuw mooi en andere kant erg lastig omdat ik dan helemaal moeilijk weg kan, maar ik geniet wel weer van de kids die sneeuwballen gooien, poppen maken kortom dubbel en het hoort bij dit seizoen.
In de avond eten gemaakt, wat tv gekeken en zitten haken aan de een persoonsdeken.  Nu hoogste tijd voor bed.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie