Gerbils tevreden in nieuwe huis

Vandaag wederom erg laat op, rustig aan en ik heb de dingen gedaan die ik altijd wel doe. Nu ook een was gedraaid en opgeruimd.
Het is leuk om te zien hoe de gerbils in hun nieuwe bak bezig zijn, vandaag toch wat veranderd en nu ook boven veel meer bodembedekking en ze komen nu boven. Boven kunnen ze klimmen en vooral in het onderste deel kunnen ze volop graven en geloof en elk uur is de bak nu anders lol.
Ze zijn er erg druk mee….

Ik ben gebeld dat morgen het nieuwe bidet komt en dan zou het eindelijk klaar zijn de aanpassing van wc die begon op 15 juni met de eerste plaatsing. Ik ben erg benieuwd.

Verder wat online boodschappen gedaan en ik wil kijken of ik dit weekend  de kerstboom kan opzetten. De lampjes voor de ramen hangen al nu de rest, ik wacht altijd tot na de verjaardag van Johannes en Sinterklaas. Heb er wel zin in al vind ik het altijd erg veel werk, maar als het dan staat geniet ik er super van. Dan ook maar eens kijken of we nu wel of geen kerstkaarten gaan sturen.

Verder is de weersvoorspelling niet erg fijn, maar hoort bij de tijd van het jaar. Het gaat sneeuwen en hoe….wat een hoeveelheid neerslag gaan wij krijgen zondag en maandag pfff Nou ja we gaan het zien nu eerst lekker naar mijn warme bedje.

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie