Nieuw verblijf Gerbils

Goed vandaag niet zo vroeg eruit, zal blij zijn als de donkere koude maanden weer weg zijn.  De dag is zo om want  ik ben er laat uit en heb veel aan forum gedaan, dieren verzorgd en de dingen die ik elke dag steeds weer doen. Het is eigenlijk elke dag hetzelfde met soms iets gewijzigd.
Johannes krijgt telefonisch uitslag en die is onveranderd en dat houdt in dat er nu even niets gedaan wordt en dat hij naar het VU worden doorverwezen. Gelukkig voelt hij zich niet heel ziek en werkt hij gewoon, wel sneller moe maar dat kan ook weer en tijd van het jaar zijn.

Na het werk beginnen we de hamsters te verhuizen en dan maken we van de grote dubbele hamsterflat een bak door de doorsteek te openen en dan mogen de gerbils erin. Die kunnen nu onderin graven en boven in klimmen  en doen. Ze beginnen direct rond te rennen en te grave naar boven gaan vinden ze wat eng, maar komt wel goed morgen even wat andere spullen om te klimmen ervoor halen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie