Sinterklaas

Vandaag op tijd op Sjoerd komt en dan is het altijd vroeg en samen aan de koffie.
Vandaag ook naar de tandarts voor controle, het liggen in de stoel lukt net, maar niet lang genoeg dus blijft het tandsteen even zitten. De tandarts had mij ooit als eerste patient en ik was een lastige en erg bang. Nu gaat hij met pensioen, vreemd idee na 38 jaar. Er is nog een afspraak en dat is dan ook weer zijn allerlaatste afspraak voor hij met pensioen gaat . Ik ben dan dus de eerste en laatste patiënt heel grappig. We drinken dan ook maar eens een kop koffie. Beide geen problemen dus prima  dat deel.
De dag verder gaat snel erg druk met ons forum gezien dit de drukste maand is met alle adventskalenders, er zijn er in ons forum ruim 100 en er zullen er ongetwijfeld veel meer zijn op internet.
Ik had Lianno een lekkere chocolade letter gestuurd en die was lekker hoorde we later….

De dag vliegt om en alles verder op orde. De spullen voor de gerbils hun nieuwe verblijf zijn binnen, van de week gaan ze dus naar dubbel hoge bak, wordt een hele klus. Maar wel leuk. We rommelen nog wat en dan is het hoogste tijd om te gaan slapen. Sinterklaas kan weer naar huis en nu op naar de Kerstman!

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie