Mooie bloemen van Cockey en Johan

Het is weer maandag Johannes vroeg eruit ik ben blijven liggen tot half 10. Het was een super leuk weekend en het is dan erg leuk maar ook erg vermoeiend.
Ik rommel wat in huis doe de dieren en regel dat de bloemist langs komt, want die was zaterdag hier aan de deur geweest en ik was ton weg.
In de middag komt Marlies iemand van de gemeente, ik mag haar graag ze is direct, duidelijk en daar hou ik van. Ik heb met haar samen  in de aanbesteding  gezeten hulpmiddelen.  Nu was ze heir ivm gedoe omtrent wc lift…..en deze week zal dat verhaal  ook af zijn als het nieuwe bidet er is. De lift is er en die3 doet het goed.
Ze had een heerlijke chocolade lette van Brouwer en die kreeg ik van haar….die gaan we morgen heerlijk opsmullen bij de koffie.

Dan komt de bloemist en wordt duidelijk dat de bloemen inderdaad komen van tante Cockey en Johan, geweldig mooi boeket daar wordt je wel evens til van dank je wel lieverds!

Dan even gezellig kletsen met Cockey en Johannes druk aan het werk en de dag is weer om gevlogen.  Eten en wat tv en dan volg ik de raadsvergadering op de pc. Genoeg gehoort en hoogste tidj we gaan slapen.

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie