Johannes heeft een hele gezellige verjaardag!

Na een latertje gisteren, Lianno ging er om 1 uur in en wij half 3 kwamen we er al vroeg uit. Ilja belde ons wakker (LOL) en melde dat hij om 10.15 uur op het station zou zijn. Dus allemaal eruit en  aankleden en Johannes en Lianno haalde n Ilja op. Ik vind het super dat Ilja gewoon alleen met de trein en bus kwam, 13 jaar he  slimme  jongeman!
Heel gezellig aan de koffie en gebak, tja verjaardag ontbijt.  Het wordt een gezellige dag, Ina komt er ook gezellig bij en ook buuf Olga is er. Johannes krijgt cadeaubonen en vooral chocolade.  De dag kletsen we gezellig om, lekkere hapjes en drankjes erbij en de jongens tja die gamen, wat anders…….
We bestellen lekker eten  en dan is de dag weer om….Ina gaat naar huis en wij brengen Lianno naar de groep en rijden dan naar Utrecht om Ilja en Nienke thuis te brengen. Vervolgens rijden we door naar Lelystad en si iedereen moe en voldaan maar veilig thuis. Wij kletsen wat na, ff wat internet en dan douchen en bed in  heerlijk slapen want ik ben erg moe en het was super leuk en gezellig en ik heb het er dus dubbel en dwars voor over.

Iedereen heel erg bedankt !

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie