Geweldige avond bij Dinershow Pandora (dank postcodeloterijshow)

Vandaag lekker wat uitgeslapen en toen de dieren gedaan. Broodje gegeten en toen spullen in de auto en op naar de Glind, Lianno ophalen. Het was erg mistig en  verder goed te doen. Lianno in de auto op naar Utrecht. In Utrecht hebben we de middag doorgebracht met Ilja, Michel en Nienke. Einde van de middag namen we  Nienke mee en vertrokken nar Hilversum. Het is tijd voor de Dinershow Pandora.
Het wordt heerlijk eten, geweldige muziek en erg gezellig. Heel grappig buuf Olga is er ook met haar dochter en nog twee andere buren en allemaal aan tafel 9 en 11.   na een geweldige avond rijden we rustig naar Lelystad, nagenieten met wat drinken dan gaat Lianno naar bed en wij niet veel later,  op dat moment is Johannes al jarig.
Het was top hieronder wat foto’s en een mini fragment

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie