Laatste dag November

Ik heb tot half 10 maar op bed gelegen, ben moe, steeds koud en begin er genoeg van te krijgen. Ik heb overdag hemd, coltrui en nog een trui en dan jasje en altijd sjaaltje en nog koud.

Ik doe  de dingen die ik moet doen en krijg een leuke win mail binnen.

Goedemiddag Monique,

Je hebt meegedaan aan de winactie van Yoga International en gewonnen!
Gefeliciteerd met het winnen van de Maza Mezze Workshop.
Deze organiseren wij iedere laatste vrijdag van de maand om 18.30 uur in onze winkel in Stadshart Amstelveen.

Je mag 4 vrienden, vriendinnen, familie, collega’s meenemen…

 

Na een mailwisseling heb ik besloten de prijs terug te geven zodat een ander kan gaan is voor mij niet goed te doen met dit lijf en mijn gezondheid, ik krijg wel een mooi pakket Mezze dus daar ben ik erg blij mee. Mezze maken is ook niet moeilijk en er staan heerlijke en veel recepten op hun site dus ik doe zelf wel een workshop.
Morgen is het december en dan gaan de adventskalenders beginnen dus heel druk met prijsvragen en ben erg benieuwd of ik leuke dingen ga winnen, ik was en ben hier blij mee, maar winnen is leuk en zeker als je bv zo’n gave workshop wint. OK ik kan niet maar evengoed ik won wel en dat voelt lekker!

Dieren verzorgd, binnenkort verhuizen de gerbils naar de dubbele bak lekker hoog en meer rust voor Kuifje die dan niet meer tegen de bak kan beuken, want nu wordt ik er regelmatig wakker van, hij kan er niet bij en glas is stevig maar toch. Dus nu op onderzoek uit wat ik als beste bodembedekking kan gebruiken zodat ze tunnels kunnen maken….

Ik speel mijn spelletje, doe prijsvragen, luister Skyradio, kerstmuziek en de  dag vlieg tom . Ik maak een eenpansgerecht die erg lekker wordt en dan eten we bij de tv. In de avond heeft Johannes nog een late call en dan gaan we snel douchen en naar bed…..slapen heerlijk en we worden wakker in december de laatste maand van 2017 alweer.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie