WC-Lift soap of bananensplit?

Goed vanmorgen vroeg op, Dinsdag dus Sjoerd komt en vandaag ook  de wc lift en daarom zou er iemand van de gemeente afdeling WMO hier aanwezig zijn.
Dit omdat er al zoveel mis ging en we inmiddels 2 plaatsingen (en directe verwijderingen) en 9 maanden verder zijn en er dus nog steeds geen sta op lift in de wc zit.
Toen er niemand verscheen en er een dik uur om was de gemeente gebeld, de mevrouw had onverwacht  sterfgeval in familie, ok dat is niet fijn en logisch dat ze dus niet komt en  ze is vergeten mij in te lichten. Verklaard niet waarom de monteur en de lift er ook niet waren, nou ja die kwamen dus opeens om half 12.
Er wordt eerst overleg gepleegd, wil even weten wat hij kan en gaat doen….klinkt prima dus ga je gang. Het duurt even en het verdiend niet schoonheidsprijs als we naar afwerking waterleiding kijken, maar het is effectief en werkt. Er staat dus nu een lift einde van de middag, ik ben beetje verbaasd en erg blij tot  ik er op ga zitten………@##$@%&$%*&
Geloof het of niet maar hij staat gewoon weer los, bellen dus en monteur komt rond 6 uur terug, ondertussen praat ik contact bij gemeente even bij. Bidet geeft ook problemen loopt leeg als ik lift gebruik en dus lek…pfff wordt heir zo moe en onzeker van wat een gezeik elke keer weer.
De monteur is het vergeten en biedt excuus aan en hersteld het, maar moet eerst even naar de Gamma want hij heeft niet de juiste bouten. He probleem met bidet is er nog, moeten we morgen mee verder, kan hij niet zo oplossen heeft hij de kennis niet voor. Nou prima de lift staat en werkt maar mijn hemel wat een gedoe zeg. Hieronder en foto van hoe het nu is en het bidet zit erop maar is uitgeschakeld, maar kan liften dus  dat is stap 1.
We eten simpel heb geen vut meer om te koken, erwtensoep si prima met dit koude natte weer. Johannes heeft vanavond laat (23-01) nog een vergadering over telefoon, dus wordt laat en nu ff rust en bijkomen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie