Sjoerd op bezoek

Vandaag lekker uitgeslapen.  Ik bel met Lianno en later ook met zijn mentor, alles ok en erg gezellig allemaal. We verzorgen de dieren en een aantal van de reptielen begint nu aan de winterrust, maar de hamsters en gerbils niet.
We spelen onze spelletjes en hebben een rustige dag. Sjoerd komt langs voor hulp e-mailadres wijzigen bij Vodafone nou dat is een hele klus, als eerste heeft men gezegd alles deleten en opnieuw instaleren, niet goed klantenservice. Dus inloggen en wijzigen en uiteindelijk had Johannes door dat je met een andere nog iets moest doen en toen na paar uur gelukt….wordt er vaak niet makkelijker van zeg. Hoe dan ook gezellig kopje koffie erbij en het is allemaal gelukt en iedereen blij.
Sjoerd neemt de doos met mutsjes voor Nationaal Ouderenfonds mee die gaan maandag direct op de bus, 200 stuks. Trots op mezelf!
We kijken nog wat tv en hebben rustige avond, heerlijk!

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie