Verslavende spelletjes

Vandaag is het weer vrijdag Sjoerd dag…….dus op tijd op en dan gezellig aan de koffie, huisje schoon.  Ik verzorg de dieren, rommel op pc, doe wat administratie. Ik schaf Johannes zijn verjaardagscadeau aan, handig black Friday zo vlak voor zijn verjaardag elk jaar!  Het was wel even goed puzzelen maar ik heb wat leuks gevonden.
Ik ben klaar met het haken van de mutsjes voor het Nationaal Ouderenfonds Nederland, dus nu weer mijn 1 persoonsdeken gepakt, de rode is af en de groene maak ik nu af.
Verder speel ik spelletje, Hayday heeft nu wilde Savanne dieren en er zijn er 6 in totaal te verdienen door te spelen en ik kreeg vandaag mijn 4e, helemaal blij mee!
Spelletjes zijn vaak verslavend en ik speel dus nu Hayday, candy crush, Farmville tropic escape, het zijn allemaal spelletjes die heel lang duren en veel tijd kosten, maar die ik zelf kan indelen als ik minder speel lop ik misschien wat leuks mis maar ik kan wel als ik wil dan gewoon doorgaan, kortom erg leuk.
Daarnaast speel ik ook nog Age of empires op de pc en veel Mario Run, Pokemon Go kortom ik game veel als ik tijd heb, geen tijd dan valt de boel stil en Pokemon daar is het nu te koud voor LOL dat doen we in de zomer weer.
Kortom spelletjes zijn verslavend, maar als je beetje goed de tijd verdeeld kan dat ook weer geen kwaad denk ik.
Ik ben inmiddels bijna niet meer verkouden, mooi goed gedaan lijfje……..de laatste beetje gaat vanzelf wel weer over.  Lekker vers eten, veel vitamientjes en dan zien we wel weer.
Nou begint het weekend weer, we gaan lui doen en niets bijzonders, gewoon ff onze lijven laten bijkomen van alles.
In de avond eten we bij de tv en kijken wat series end an hoogste tijd om te gaan slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie