Ingreep Johannes is snel en goed gegaan.

Vanmorgen op tijd eruit, Sjoerd komt de boel doen om 9 uur.  Ook tussen 9-10 uur hoor ik hoe laat men de meetapparatuur komt plaatsen voor mijn controle nachtmeting. ivm nachtelijke beademging.
Johannes mag na 9 uur niet meer drinken/eten hij moet dan nuchter zijn, dat is minder want hij moet pas om 15.00 uur in ziekenhuis melden, Sjoerd haalt hem op en brengt hem naar ziekenhuis en Johannes mag dan ook eigenlijk direct al naar binnen en dan begint het wachten op telefoontje dat het klaar is.
Ik rommel in huis, doe de dieren en haak wat.  Doe spelletje, doe prijsvragen en vermaak me wel.
De telefoon gaat om 17.10 uur en jawel alles goed gegaan en Johannes mag om half 6 worden gehaald, Sjoerd haalt hem op.  Johannes mag nu 24 uur geen zwaar werk, niet autorijden en moet rustig aan doen. Alles is goed gegaan, niets bijzonders nu direct gezien dus nu uitslagen afwachten en die krijgen we volgende week. Nu hopen dat we ook rustige nacht gaan krijgen, want er kunnen allerlei nare reacties komen na deze ingreep, maar goed we gaan het wel zien.
Eerst eten we wat en Johannes belt even zijn zus en dan gaan we naar bed, douchen en lekker slapen hopelijk.
Ik sluit me aan op de meetapparatuur en dan oogjes toe en slapen, tot morgen!!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie