Nat, koud en grijs weer

Heel vroeg op een uur eerder dan normaal, want we moeten al om half 9 weg. Johannes moet zich eerst melden bij apotheek en dan door naar anesthesist. Twee gesprekken met allemaal vragen en uiteraard allemaal voor morgen. Nu is het klaar en we gaan we snel naar huis.
Het is koud en erg nat buiten brrrr. Het is al erg vroeg donker maar nu is het ook grijs is niet fijn.
Ik knap langzaam weer op de verkoudheid wordt minder gelukkig.  Thuis drinken we koffie en dan gaat Johannes weer werken, ik rommel wat in huis.
Doe prijsvragen, de drukke periode komt er aan december allemaal adventskalenders en heel veel acties, heerlijk, leuk en hopen dat we leuke prijzen winnen.  Grappig is elke keer dat rond deze tijd ook veel leden erbij komen in forum…en door het jaar heen verdwijnen ze weer door drukte en einde jaar komen ze vaak terug of in de zomer. Leuk zo kom je altijd weer oude bekende tegen.
Verder haak ik vandaag geen mutsjes maar een Kerstman…ben benieuwd even wat anders de teller staat inmiddels wel op 180 mutjes dus de 200 halen we wel en dan snel op de bus.
Ik maak eten en we eten bij tv, we gaan vroeg naar bed morgen lange en spannende dag, zeker voor Johannes die het allemaal moet ondergaan.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie