Heerlijk Netflix

Het is lekker zaterdag dus beetje uitslapen, voor zover dat nu lukt. Mijn bevochtiger van beademing is lek, pff net dinsdag een nieuwe in gebruik genomen, dus maar even gebeld met de storingsdienst. Nou dat doe ik dus niet snel weer wat een nare man, maar goed hij bood kleine oplossing en als dat niet werkt tja dan afwachten tot de nieuwe binnen is die ik zelf online kan bestellen en tot die tijd tja glas water bij bed en maar even niet prettig slapen en dat was zijn antwoord, want voor accessoires komt er geen monteur. Nou ja wat hij ons liet doen hielp niet echt dus  nu handdoek onder apparaat om water op te vangen,  want mijn laminaat houdt niet van water en zo kan ik hem toch gebruiken en nu hopen dat dinsdag er een nieuwe is.
Ik heb al ruimt 10 jaar beademingshulp in de nacht en nog nooit heb ik storing gehad of een probleem waarover ik belde en als ik deze meneer zo hoor ben ik daar blij om want echt vrolijk wordt je er niet van een gesprek met hem.
Goed nadat dat klaar was hebben besloten lekker lui voor de buis onze tv series te gaan kijken, we liepen een week of 4 achter dus keus genoeg. Ik heb ondertussen zitten haken en vandaag 11 mutsjes gemaakt nu gaan we weer op schema lopen voor de 200.
Eten gemaakt en bij de tv zitten eten. De dag vloog verder zo om, lekker ouderwets veelt v en weinig nuttigs.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie