Koning in onze geweldige stad!

Vandaag  op tijd op, dieren doen, spelletje, prijsvragen en koffie drinken. Ik voel me nog steeds niet fit en erg hangerig gevoel en begin keelpijn te krijgen dus de griep komt eraan. Heb de griepprik niet gehad dit jaar…moet de 16e maar als dit door zet zal het nog later worden of niet.

Vanmiddag met Johannes eerst het mantelzorg cadeau gaan ophalen, bedankt Gemeente Lelystad. Elk jaar kan je het mantelzorgcadeau aanvragen en dan kan je bedrag contant ontvangen of  tegoed op de Lelypas en het laatste doen wij.

Daarna voor controle met Johannes bij arts naar aanleiding van CT scan afgelopen vrijdag. Deze moest gedaan worden na de spoedopname half september.
Uitslag ongewijzigd volgende week dus verder onderzoek.  Balen we van maar het is wat het is, we gaan het dus wel zien. Gelukkig voelt hij zich wel stukken beter.

Daarna naar huis…geen Willem Alexander, die was namelijk in de stad ivm 50 jaar Lelystad. Hij heeft paar locaties bezocht en daarna op stadhuisplein. Ik had al zoiets van te nat en te koud en zeker nu ik verkouden wordt, niet goed voor mijn lijf.
Dus maar eten gemaakt gebakken krieltjes, gebakken kibbeling en wortelen, tijdens eten naar de beelden op de tv gekeken, ook erg leuk.

In de avond vroeg naar bed want de keelpijn word erger, verkoudheid ook en heb koortsgevoel, maar geen meting erna gedaan, ga lekker vroeg slapen met een grog en dan morgen hopen op een verbetering.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie