Nieuwe wasmachine bevalt prima

Goed vandaag kwam Sjoerd dus gezellig samen koffie en huisje schoon.
De nieuwe wasmachine komt al vroeg dus oude eruit en nieuwe erin en draaien maar, eerst een kort reinigingsprogramma en dan een echte was. Zo deze is lekker stil en doet het prima, moest wel lachen want toen de was klaar was speelde de machine een leuk muziekje af, dat is erg grappig. Het is een duidelijk menu en simpel in te stellen en duidelijk waar in het programma je bent en hoe lang het nog duurt, kortom hopen dat deze weer een jaar of 10 mee zal gaan.

Verder doe ik de dagelijkse dingen, haken wat minder even, spelletje, prijsvragen en daar wordt het nu steeds drukker ivm advent die komen gaat en de feestdagen. Ik maak eten en in de avond wat tv en op tijd slapen, heb wat grieperig gevoel, hangerig maar niet ziek en hopelijk blijft dit zo.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie