Wasmachine overleden

Het is maandag…en ik ga er op tijd uit, want Johannes heeft afspraak in ziekenhuis voor  CT-scan ter controle, hoort nog bij de spoedopname van september.
We zijn mooi op tijd en zij dus niet ruim een uur te laat is hij dan aan de beurt, het duurt dan klein half uurtje, ik wacht in de wachtkamer en vermaak me wel had namelijk mijn haakwerk meegenomen en in totaal 4 mutsjes gehaakt tijdens het wachten. Nou de scan moet hij  een kwartiertje rustig wachten end at doen we met broodje en koffie, daarna mag hij weg en gaan we weer naar huis.
Johannes gaat snel werken en ik doe mijn ding, haak wat, speel wat en rommel gewoon lekker door.

De was droog combi is inderdaad na zo’n 9 jaar overleden, dus we gaan vervangen  en dus opzoek en al snel valt besluit en bestellen we de Samsung Eco bubble, morgen wordt die al bezorgd en geplaatst en nemen ze de oude lekker weer mee. Toch wel weer hele uitgave, maar is ook weer leuk een nieuwe machine, goedkoper in gebruik , meer snufjes kortom ook wel weer even leuk.
In de avond kijken we dan nog wat tv, ik had eten besteld en nu ga ik douchen en bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie