Gezellig met Inge, Gerben, Feline en Fenna

Vandaag lekker wat uitgeslapen en daarna dieren verzorgen en lekker wat rommelen. Ik heb weer wat zitten haken inmiddels heb ik  meer dan 150 mutsjes.
Ik heb de eerste honderd in zak verpakt dus dat zijn er 100 en nu op naar de tweede zak met 100.

Dan is er gezellig bezoek Inge, Gerben, Feline en Fenna. Heel gezellig en wat groeien de meiden snel zeg………ze spelen , dansen, eten, drinken en genieten van de dieren.

We kijken uiteraard Formule 1 en eten lekker met zijn allen pizza. Feline vindt de Dolce Gusto Chococino Caramel erg lekker! En dan is de dag snel om en gaan ze naar huis, Feline draait zich buiten bij de auto om en roept dat ze snel weer wil komen omdat ze ons lief vindt. Zo dat is heel aandoenlijk zo lief en schattig. De meiden zijn beide erg dol op Johannes, lekker spelen met hem en aandacht vragen erg schattig.
Ik wilde nog even de was uit machine opruimen voor ik zou gaan douchen, maar euh die is niet droog nou zien we morgen dan wel weer, maar ik vrees dat de was-droog combi na zo’n 9 jaar deels is overleden, het droger deel dus.
Wij kletsen nog wat dan douchen en snel salpen want ik ben erg moe.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie