Nieuwe handdoeken dus wassen maar………

Vandaag weer lekker tot half 10 blijven liggen.  Ik doe wat ik altijd doe, verzorg onze dieren, speel spelletje, doe prijsvragen.
Vandaag kwamen de nieuwe handdoeken binnen dus direct een was aangezet, moet er dus drie draaien om alles te wassen. Het is geen probleem en de kast leeggehaald en nu kunnen de nieuwe er straks zo schoon en fris in.
Vandaag kwam ook de Nintendo Classic Mini Super Nintendo Entertainment System dus lekker terug in de tijd en genieten, echt zo leuk. Ik heb ze allebei nu op mijn bureau staan dus knopje om en gamen maar…het blijft leuk terug in de tijd wat een verschil met hoe er nu gegamed wordt.
Buuf Olga komt langs ze heeft de cadeaukaart voor biologische boodschappen van postcodeloterij ingeleverd en allemaal lekkere dingen gehaald, bedankt weer Olga.
Lianno belt ook nog hij is zijn OV verloren dus de boel geblokkeerd en nieuwe aangevraagd, gaat even duren vrees ik. Ook zijn moeder belde om even bij te kletsen. alles gaat nu  goed met iedereen gelukkig.
Verder weer eens een mutsjes gehaakt, ik kom er nu minder aan toe ik doe weer andere dingen, maar dat mag ik heb er ruim 130  dus ben erg tevreden en heb nog kleine 3 weken.
Ik maak lekker zuurkool met spekjes, ananas en dat was erg smakelijk. We kijken wat tv en Johannes heeft zin team vergadering laat in de avond. Dan douchen en snel bed in morgen weer vroeg op!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie