Nintendo in mini vorm!

Vandaag stond Johannes wel op tijd op en ik bleef liggen tot half 10. Dat lijkt nu mijn programma di-vrij sta ik 98 uur op en de rest van de week rond half 10 of ik moet afspraken hebben, in het weekend slaap ik zoals het komt en uitkomt.

Het was erg koud vannacht brrrr…..maar ok niets te klagen het was al tijden veelt e warm voor het tijd van het jaar.
Vandaag kwam de monitor binnen, dus alles omgegooid ik die van Johannes en hij de nieuwe en meteen de boel goed schoongemaakt op de bureau’s heerlijk fris en netjes weer en we kunnen er weer tegen aan de vorige monitor van hetzelfde merk was al ruim 10 jaar oud dus dat is mooie leeftijd.

Ik rommel zoals altijd doe en was, bijna alles is nu weer gewassen en in de kast en dus alles na zijn reis weer gewoon zoals het was. Ik lees nieuwssites, surf wat rond op sociaal media en zie dat bol.com opeens toch de Nintendo Classic Mini Super Nintendo Entertainment System er weer beperkt is en de eerste mini ( Nintendo Entertainment System: NES Classic Edition) heb ik wel maar voor deze was ik te laat en nu heb ik hem alsnog kunnen kopen, helemaal blij de verzameling is compleet! Morgen wordt hij bezorgd.

 

 

 

 

 

 

 

 

In de avond wat tv gekeken en nu is het weer hoogste tijd om te gaan slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie