Het gewone leven gaat weer beginnen.

Vandaag begint Johannes weer met thuiswerken zoals altijd, gisteren was hij vrij. Sjoerd komt en de boel si erg gezellig bij de koffie en huisje ook weer lekker schoon.
Ik doe wat ik altijd doe, dieren, pc, prijsvragen en spelletje ik haak wat minder nu maar haak wel rustig door en ik heb rond de 125 mutsjes dus ben al erg blij.
Opeens stopt de monitor nu helemaal, pff dacht dat het enkel de aan/uit knop was maar nee hij stopt, dus een andere gekocht. Johannes krijgt een andere wel weer net zo groot als nu 27 inch, maar deze is scherper en kan  kantelen en ik neem die van hem dan, is wel erg veel groter dan ik had maar ja dat is wel gaaf  en wennen. Morgen komt de monitor al, toch wel blij met de online aankoop en 24-uurs levering zit ik niet zo lang zonder.

Ik ben ook druk aan het online shoppen geweest voor nieuw badkamer textiel, ik heb wat nieuwe handdoeken en vooral washandjes nodig, maar omdat alles van alle soorten is en veel al heel oud nog uit mijn verleden of die van Johannes hebben we nu besloten gewoon alles te vernieuwen.
Ik heb bij BonPrix een gave 10-delige set gevonden, zeer compleet. 10-delige handdoeken set van heerlijk zacht, sterk absorberend materiaal van 100% zuiver katoen.
Bestaande uit twee washandjes (30×30 cm), twee gastendoekjes (30×50 cm), vier handdoeken (50×100 cm) en twee douchelakens (70×140 cm).
Uiteraard diverse kleuren wij hebben straks drie sets, drie kleuren. Erg blij hiermee en het si voor 2 (soms 3) personen meer dan genoeg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nou rustig afwachten het zal donderdag  bezorgd gaan worden, ik ben benieuwd, dan wassen en de kast leeg trekken, schoonmaken en opvullen. Verder geen nieuws alles gaat wel goed, ben erg moe maar dat is bijna gewoon aan het worden.
We eten lekker rijst, roerbak groente en  tartaartje en kijken wat tv en dan is het weer tijd om te gaan douchen ben slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie