Johannes weer thuis!

Vanmorgen stond ik al om half 5 op, douchen aankleden en om 5 uur zat ik aan de koffie. Johannes is onderweg naar Amsterdam, die ging zijn tijd daar 7 uur in de avond weg en mist dus een nacht, want slapen in vliegtuig lukt meestal hem niet. De taxi haalt me om 6 uur op en is lekker op tijd en dan naar Schiphol. Ik was er mooi op tijd en Johannes lande een kwartier eerder, maar duurde erg lang voor zijn koffer er was. Toen samen koffie gaan drinken en wachten op de taxi naar huis.
In de tijd dat we wachten heb ik ff Nespresso gescoord, want er zijn weer 3 tijdelijk smaken en ik wilde de sterkste en  mijn favoriet. De nieuwe specials……. Snowball, Orangette en Licorice.
Daarnaast de sterkste 12 ( Kazaar) en mijn favoriet Orange (Linizio Lungo)

We waren om half 12 thuis, de taxi was wat laat en combi dus vandaar. Johannes was blij thuis te zijn en ik ben er uiteraard erg blij mee.  Cockey en Johan hadden heerlijke soep gemaakt en die maakte ik nu warm, paprika, tomaat, pompoen soep erg lekker en voedzaam. Daarna is Johannes toch even paar uur gaan liggen nacht doorhalen door tijdverschil lukte niet echt, maar het was natuurlijk ook erg druk daar twee weken lang.
We bestellen lakker wat eten en gaan heel vroeg op bed, ik ben erg moe en hij ok we gaan even flink slaap inhalen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie