Boek Freek plaatjes AH eindelijk vol!

Goed vandaag zet ik geen wekker en ben toch weer om half 10 al eruit. Ik krijg bij de post van Facebook vriend de laatste plaatsjes en de boeken zijn vol, jippie! Olga komt even lang en haalt haar plaatjes op, Nienke belt en zij krijgt de plaatjes via post.

Ik verzorg de dieren maar hou me verder rustig, Johannes komt online en we kletsen hij heeft vrij vandaag en zijn vlucht gaat  zijn tijd rond 7 uur in de avond als hij dan morgen heir land is het half 8 in de ochtend als hij niet slaapt in vliegtuig slaat hij dus eigenlijknacht over.
Hij gaat ngo even lekker wandelen in de omgeving en dan naar vliegveld en we houden steeds contact en ik ben dan al gaan douchen en lig in bed, want 7 uur daar is wel 12 uur in de nacht hier. Goed als hij op vliegveld is ga ik echt proberen te slapen, maar lukt me niet echt ik vla in slaap als Johannes een dik half uur te laat de lucht in gaat, 19.10 werd  19.51 uur, maar goed hij is op weg en ik heb nog paar uur voor de wekker om half 5 gaat.  Goede vlucht schat en tot morgen!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie