Tante Cockey en Johan koken voor me!

Vanmorgen was Sjoerd er gewoon weer, erg gezellig. Ik deed wat ik altijd doe en in de middag kwamen tante Cockey en haar vriend Johan langs. Heel gezellig en ze hebben gekookt voor me ratatouille en erbij gehaktballetjes en rijst. Afsluitend heerlijk toetje van Griekse yoghurt, vla en zelfgemaakte druiven gelei erg lekker!  De middag en avond vloog om en het was super leuk.
We hebben erg gelachen om  tante Cockey die heel gezond met verse spullen kookt en dan ondertussen chips eet LOL.


 

 

 

 

 

 

 

 

In de avond nog met Johannes op face time gezeten dit was de laatste werkdag en morgenavond  Canadese tijd vliegt hij terug. Ik heb uiteraard spelletje gedaan, mutsjes gehaakt en lekker de dieren verzorgd. Dan gaan we douchen en slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie