Gezellig diner met buuf Olga

Vandaag weer op tijd op en uiteraard volg ik ook vandaag weer het debat. Ik haak en doe spelletje, prijsvragen en win ook nog een leuk boek dat vandaag ook binnen kwam. Leuk weer eens verrast worden door gewonnen prijs bij post.

 

Uiteraard klets ik met Johannes na het opstaan en de dag gaat snel. Lianno belt en we kletsen weer gezellig. Dan komt buuf Olga en ik zou dit keer eten verzorgen dus we gaan lakker kaasfondue doen. We hebben lekker en erg gezellig zitten eten samen, kletsend over van alles en nog wat.  Het was super gezellig en dan ruimen we samen alle sop en gaat Olga naar huis.

Johannes is vroeg terug in hotel en belt dus we kletsen en Lianno hing aan de telefoon dus hem op luidspeaker en zo konden we met zijn drietjes lol hebben. Dat was super gezellig en leuk. Lianno gaat als eerste weg moet slapen en dan niet veel later stoppen wij ook Johannes gaat dineren en ik douchen en naar bed.
Het is weer een dag verder en het was een zeer leuke dag! Morgen weer een leuke dag voor de boeg!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie