De eerste 100 mutsjes zijn af!

Het is maandag en we zijn op weg naar  november. De zon schijnt en het is heerlijk weer, te warm voor deze tijd van het jaar.
Ik sta op de gebruikelijke tijd op,  op dagen van Sjoerd is dat 7.30-8 uur en  andere dagen 9.00-9.30 uur. Wat ik eigenlijk nooit doe, doe ik nu wel ik neem ook in de morgen vaak een heerlijke warme douche.
Ik verzorg de dieren en rommel wat in huis, doe een spelletje, prijsvragen,  kijk tv, volg nieuws en haak.
Johannes en ik kletsen even vlak voor hij gaat ontbijten en nu ook als hij terug is van avond eten, ik ga wel op tijd slapen maar slaap erg slecht dus kunnen we onze tijd net zo goed leuk besteden.  Johannes leeft 5 uur voor ons………dus als het half 9 is ben ik al  aangekomen bij half 2 in de nacht ha ha. Nou nog even volhouden zondag avond is hij weer thuis.
ik heb verder weinig nieuws te melden…….maar wel een foto van de eerste 100 mutsjes op naar de 150! Elk mutsje is 20 cent waar dus ik heb nu  20 euro verdiend voor Nationaal Ouderenfonds.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar De eerste 100 mutsjes zijn af!

  1. Nicole schreef:

    Chapeau!!

Geef een reactie