welkom in de wintertijd.

Nou we zijn weer in de wintertijd, hoop toch dat ze dit eens afschaffen, gedoe elke keer. maar de nieuw klok werkt goed dus ik heb zonder wat te doen de goede tijd.  Het tijdsverschil met Johannes was 6 uur en is nu dus nog 5 uur.
Vandaag niet veel bijzonders, Johannes moet uiteraard werk afmaken en we hebben ook een tijd zitten kletsen op Face Time.  Ook met Nienke gebeld  en hoop dat Jaap spoedig hersteld van zijn ongeluk, gelukkig is het minder erg dan het had kunnen zijn.

De dieren maken het prima, gaan nu ook langzaam wintertijd in, alhoewel het buiten een puinhoop is, want de zonnebloemen komen op en deel staat of in dikke knop of bloei, ik heb allemaal gele bloemen in de tuin. Ik weet de naam niet komen voort uit vogelzaad. Verder zijn de kikkers in de vijver elkaar weer het hof aan het maken, dat leidt hopelijk niet tot kikkerdril, want dan hebben we echt probleem in natuur denk ik.  Nou ja de zomer bloeiers doen het ook nog supergoed in de tuin en kortom het lijkt  nu meer lente dan herfst.  De zon schijnt  en ja het waait zo nu en dan hard, er valt af en toe bak water maar het is veelt e warm voor de tijd van het jaar en alles is van slag. De appelboom is nu uitgebloeid en vormt voor de tweede keer appels????  Nou ja er is geen klimaat probleem volgens Donald Trump…maar ja die gelooft waarschijnlijk ook nog in de paashaas! Goed we gaan het zien en nu op weg naar november.

Max wint de F1 in Mexico, veel schaatsen gekeken want dat seizoen si ook weer gestart kortom was echt sportweekend.  Vanavond genoten van het programma Maestro. Nu hoogste tijd om weer te gaan slapen.

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie