Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19okt/170

Bijna elke dag een gewone dag

Vandaag als alle andere, de dieren verzorgd, wat gerommeld in huis, mutsjes gehaakt voor Ouderen fonds, spelletje gedaan en eten verzorgd.

Lianno belt en we kletsen heel lang aan de telefoon, werd een super goed maar ook erg gezellig gesprek.  We hadden zo nog een uur kunnen door kletsen over echt van alles, maar ik moest wat dingen doen voor ik naar bed ging. Ik ga tegenwoordig eerder naar mijn bed dan hij LOL.

Ik had een zelf opblazend luchtbed besteld, we moesten die even nakijken of die het goed deed. Verder nog plaatjes van de AH ontvangen bedankt Nicole, San en die uitgezocht en ingeplakt. Boek gaat maar langzaam vol dit keer helaas. Het zal wel gaan lukken met alle hulp die ik krijg hoor.

De tijd vliegt om.....

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.