Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18okt/170

Week door midden!

Vandaag weer beetje laat uit bed, ben gewoon moe. Bel gezellig met Nienke en we kletsen over echt van alles heerlijk en zo gezellig! Dan rommel ik wat in huis. De nieuwe wand klok is er en hoppa  die hangt en bevalt goed, niets meer uur vooruit of uur achteruit, gewoon een klok op tijd. (mits er batterijen in zitten uiteraard)

Ik shop online naar wat nieuwe kleren voornamelijk ondergoed, pff gedoe altijd, ik vind de prijs van een BH gewoon werkelijk idioot duur, maar ok het is zo.  Ik bestel ook een nieuw zelf op blazend luchtbed, we hebben er eentje voor 2 personen  en dan nu een voor 1 persoon. Dat scheelt zoveel ruimte als je hem neerlegt en is het makkelijker even  opgeblazen en wel aan de kant te gooien. Ik zag hem toevallig op internet in de dag deal, want tja als Lianno er is en Nienke en Ilja komen ligt er altijd een persoon op een tweepersoons luchtbed beetje veel ruimte en overdreven  dus vanaf nu niet meer.

Ik speel mijn spelletje die heeft van daag veel storingen, maar gelukkig draait het daarna weer soepel. Hayday wordt op een bepaald moment ook saai, altijd hetzelfde, maar nu zijn er nieuwe dingen. We hebben nu een bloemenstal en  wilde dieren waren er al even, daarvoor moet je sparen en ik  heb er nu drie en dus heb ik er al twee bij elkaar gespaard. Ik heb een nijlpaard, giraffe en olifant en van elk is er een ander soort nog bij te krijgen dus we gaan rustig door.

Na het eten ben ik weer erg moe, ik ga lekker douchen en ook Johannes is moe en dus liggen we samen op bed om ff half negen. Beide moe en een lange nacht zal ons goed doen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.