Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17okt/170

Sjoerd is er weer!

Vandaag is Sjoerd er weer na zo'n 6 weken vrij te zijn geweest. Ik wordt dan altijd erg blij dat hij er weer is.  We kletsen lekker bij en drinken weer samen koffie en huisje is weer helemaal aan kant. Kortom erg blij worden we hier van, een mens kan van kleine dingen echt blij en gelukkig worden dit is zon ding bij mij!

De dag vliegt verder snel om, Johannes is al erg druk met meetings telefonisch en veel andere dingen kortom druk!  We tellen af de laatste was gedaan voor zijn vertrek en dan si nu alles klaar voor zijn koffer. Taxi geregeld want hij vliegt erg vroeg dus tja of de avond ervoor al naar Schiphol of een Schiphol Taxi via Easyriders.  Ben wel benieuwd of dat allemaal goed zal gaan, maar het zal wel. Het is natuurlijk zondag morgen of nacht zal ik zeggen. Sjoerd wilde hem brengen maar zijn gave smart is kapot en wil niet meer, hopelijk valt reparatie mee......gaat ook even duren helaas. Maar Sjoerd we vinden het super dat jij kon en wilde rijden op die idool vroege tijd.

Verder even geen nieuws, wel hebben we besloten geen eieren meer van de Flappentakken uit te laten komen, te bewerkelijk en ik vind ze mooi maar na vele kleintjes groot gemaakt te hebben heb ik het ook wel even gezien en scheelt het veel tijd aan de verzorging. Ik moet toch  meer op mijn energie gaan letten en tja als Johannes er niet is moet ik het dus wel zelf kunnen doen en dat is best wel veel, dus we gaan wat krimpen met dieren, nee de reptielen & kikkers blijven allemaal en de hamsters (2) en Gerbils (20) ook. Uiteraard het aquarium ook.
Nou dag weer om en nu bedje in..........

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.