Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6okt/170

WC lift………

Vandaag kwamen ze weer net als 15-16 juni jl er werd een wc lift geplaatst en ook weer weggehaald omdat het niet goed was.  Vorige keer niet veilig, nu te klein en weet ik veel wordt er moedeloos van. Heb de meneer gezegd dat hij er niets aan kan doen en hem bedankt voor zijn inzet, maar dat zijn baas het ngo wel hoort. Ik heb vervolgens mijn contact bij gemeente gebeld de eerste was vrij de tweede niet en die pakt het op.....en ik hoor dinsdag meer. Kortom weer een dag werkluis, hoop onrust en geen hulpmiddel.

Goed verder weinig te melden er speelt van alles, maar niet geschikt om hier te posten en alles bij elkaar  stromen er dan weer bergen tranen van machteloosheid en frustratie. Ik ben moe en alles doet zeer en ik probeer elke dag maar weer gewoon domweg  door te gaan, maar is niet altijd even simpel. Ik ga nu muziekje luisteren en dan vliegt de dag wel weer om.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.