Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3okt/170

Zware dag

Vandaag op tijd op en we gaan dan naar Oldebroek en halen daar Jeanette en Dave op. Het is vandaag weer zonnig weer. Vlak voor Leusden nemen we pauze en eten broodje en drinken wat bij pompstation. Dan door naar de Glind. Daar komt ook Lianno, zijn mentor, en gedragsdeskundige erbij. Het wordt een lang overleg, maar goed dat wel.
Dan praten we buiten in de zon na met Lianno alvorens we Jeanette en Dave maar huis brengen en dan zelf ook doorrijden. Uiteindelijk zijn rond 17.45 uur thuis en helemaal op, dus eten bestellen en dan gaat alles anders dan ik had  kunnen bedenken.  Hierover geen details hier maar het was zwaar, emotioneel en ik ben er echt door van slag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.