Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28sep/170

Moe en pijn niet fijn en went echt maar jeuk OMG dat is echt niet fijn!

Vandaag weer redelijk op tijd uit mijn bed, Johannes werkt halve dagen en dat gaat prima end us ga ik ook weer eerder uit mijn bedje.  Ik rommel in huis en doe de dieren. Ben weer erg snel moe en veel pijn, maar het meest vervelende is de jeuk van de allergische reactie die niet stopt met antihistamine die ik dagelijks neem, maar wie weet hoe veel erger het is als ik stopt dus ga nog even door volgende week maar HA bellen wat nu want jeuk is erg irritant. Ik heb overal bultjes rood die jeuken, op de meeste plekken hoef ik min krabben niet in te houden, want kan er simpel weg niet bij.
Nou ja we overleven wel weer, denk ik dan maar, stom weg doorgaan en blijven lachen.

Vandaag met Johannes op controle geweest in ziekenhuis, alles gaat de goede kant weer op gelukkig.  Nu lekker eten maken en dan gaan we genieten van de Netflix serie Designated Survivor. Dus heerlijk avondje tv series beginnen weer een voor een , erg blij mee.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.