Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26sep/170

Auto naar garage voor beurt.

Vandaag heel vroeg op tja de auto had een beurt nodig...zoveel tijd cq kilometers. Gezien wij erg tevreden zijn over Bochane Almere tja moet je dus  half uurtje rijden.  Samen er heen gegaan en we waren er even voor 8 uur. Lekker kop koffie gepakt, kan zelf met wat moeite naar de wc daar...ruim en groot missen alleen wat beugels, gebouw is verder nu goed toegankelijk, erg blij  met de garage en werkplaats.  Na dik een uurtje was het klaar, het zou 2,5 uur duren, maar alles was super en ach we rijden ook niet zo heel veel.
Terug naar huis en daar aan de koffie. Johannes werkt momenteel weer halve dagen .
In de middag thuis gerommeld, huisje schoonmaken, spelletje doen, dieren verzorgen end an weer eten koken en eten bij de tv.
Ik haak ook weer verder aan de mutsjes bij de tv, lekker en ken het nu uit mijn hoofd, dus nog makkelijker en groot voordeel ik heb bergen wol dus ga lekker door, maar nu eerst slapen en morgen weer een nieuwe dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.